Paste Colorate

de Adinacarla in Paste, 9 Apr 2010 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste colorate ( spirale)
  • sunca
  • cascaval
  • masline fara os
  • porumb - o conserva mica
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Colorate:

Se fierb pastele in apa cu sare si cativa stropi de ulei, urmand instructiunile de pe pachet in ceea ce priveste timpul de fierbere. Apoi se strecoara si se trec sub jet de apa rece.

Sunca si cascavalul se taie fasii subtiri , aproximativ de lungimea pastelor.

Intr-un castron mare punem:

pastele scurse si racite, sunca si cascavalul taiat, maslinele fara os, porumbul din conserva ( care inainte de a fi pus alaturi de restul ingredientelor trebuie scurs de zeama din conserva si apoi clatit cu apa rece), si maioneza dupa preferinta fiecarei persoane.....eu am pus 3-4 linguri.

 

 

TIPS-URI

1

imi cer scuze ca nu am scris cantitai dar am pus totul dupa "pofta inimii"

2

Am ornat cu salata verde si masline verzi umplute cu ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci