Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, la 1 l de apa apa adaugam 1 lingurita sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele.
Intre timp pregatim sosul.
Intr-o cratita mai inalta adaugam uleiul de masline si cand s-a incalzit, adaugam sunca taiata felii sau cubulete, lasam sa se prajeasca cca 3-4 min dupa care adaugam jambonul taiat cubulete.
Lasam 1 min sa se prajeasca, dupa care adaugam ouale batute cu cascavalul si mozzarella dat prin razatoare.
Pastele fierte le adaugam peste sunca si amestecam bine, lasam cca 1-2 min dupa care luam cratita de pe foc, adaugam amestecul de ou si 1-2 polonice de apa in care au fiert pastele. (eu am preferat sa adaug lapte fierbinte 250 ml )
Adaugam piper proaspat si sare dupa gust, amestecam bine pana ce se omogenizeaza, servim cu mozzarella sau cascaval ras.