Paste carbonara

de Ina in Paste, 19 Iun 2010 | 21052 vizualizari

 

Zilele astea mi-ati facut pofta cu pastele voastre... :-P Vin si eu acum cu reteta mea de Carbonara . Am vazut-o acum 2-3 ani pe net ( nu ma intrebati pe ce site, ca nu mai stiu ) si mi-a ramas la suflet.
Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 punga paste 400 g,
  •  350 g kaizer  sau sunculita afumata, 
  •  3-4 oua,
  •  350 g cascaval ras,
  •  50 g. de unt (pentru prajit),
  •  delikat,
  •  busuioc maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

         Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga  in ele putin  delikat si busuioc dupa gust.

         Se taie cubulete mici  kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc putin in unt .

         Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 2-3 min cu capacul pus fara foc.

          Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

TIPS-URI

1

Daca afumatura este prea sarata, nu mai trebuie sa adaugi delikat in paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Ina 1

10.07.2010, 21:38

onuta, nu-s senzationala , fac doar pe grozava

cococo 1

30.09.2010, 01:10

buna seara Ina imi permit sa iti spun ,busuiocul nu are ce cauta in acest fel de paste , si incerca sa pui oul batut cu cascaval si piper , peste pastele cu caizer dupa ce ai stins focul , alfel devine omleta,

MIUTA 1

04.03.2011, 00:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne din orez in sos cald de legume la wok