PASTE CARBONARA

de ela in Fusilli, 20 Feb 2010 | 14156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste spirale,
  • 200gr smantana de gatit,
  • 3linguri unt,
  • 300gr salam cu sunca,
  • 100gr parmezan,
  • 150gr cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).

Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se mai lasa pe foc putin.

Pastele se strecoara,se trec prin apa rece si se pun intr-un castron inalt.Se rastoarna sosul cu salam si se amesteca.

Se serveste cald cu 50gr cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ela 1

13.11.2010, 00:48

Robert,fa-ti ca te pricepi si astea sunt deja expirate rau

alexana2008 1

05.01.2011, 23:18

buna ela,
ai incercat fara smantana ?

ela 1

07.01.2011, 17:48

Alexana,nu am incercat fara smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte