Pastarnac crocant

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 4320 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta in cartea lui Gordon Ramsay, imediat am facut doar dintr-un pastarnac pentru ca nu stiam daca-mi place rezultatul dar in final mi-a parut rau ca nu am facut mai mult, atat e de bun. Pe gerul de afara, cand stati la un film, merita sa va pregatiti un castron de asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • radacina de pastarnac
  • 1l de ulei
  • 1lingurita praf de curry
  • 2lingurite sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastarnac crocant:

Se curata radacinile de coaja, se spala, apoi cu feliatorul de legume se taie felii subtiri, se pun imediat la prajit in baie de ulei, se trece mereu cu spumiera printre ele sa se rumeneasca bine toate dar fara sa se arda, apoi se scot pe prosoape de hartie.

Intr-un bol se amesteca sarea de mare cu praful de curry, se pudreaza peste aceste stixuri apoi se servesc.

TIPS-URI

1

Daca va ramane amestec de curry si sare,puneti intr-un borcanel,tineti la frigider si folositi pentru alte retete cu legume sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastarnac crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor