Pastai prajite cu usturoi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 27703 vizualizari

 

Gustarea preferata in ceea ce priveste pastaile...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai rotunde
  • 1 rosie potrivita taiata cuburi
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • condimente: sare si un praf de piper
  • usturoi dupa gust (eu am pus o capatana intreaga)
  • marar proaspat tocat marunt pentru servit
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite cu usturoi:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu cativa catei de usturoi taiati julien  si cu rosia taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, in functie de gusturi, iar cand ceapa devine translucida adaugam pastaile (curatate) si le lasam la foc potrivit pentru 30-40 de minute (fara a mai adauga apa/supa). In momentul in care pastaile au fiert suficient punem restul de usturoi, pisat marunt, presaram mararul verde si le servim calde.

Sa aveti opfta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

05.08.2011, 23:49

Alinutzika, multumesc!

Sylvia 1

10.08.2011, 13:06

asta vreau sa fac si eu zilele astea, sunt bestiale vara

Dya Daniela Andrei 1

10.08.2011, 22:06

Asa este Sylvia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki