Pastai invelite in bacon

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2013 | 5812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de 800 gr de pastai verzi
  • 1 pachet de bacon/prosciuto
  • 50 gr unt
  • 150 gr smantana
  • 2 catei de usturoi
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai invelite in bacon:

Pastaile de scot din conserva si se lasa la scurs 

Luam cate o feliuta de bacon si rulam cate 4-5 fire de pastai in el

Facem asa pana cand se termina pastaile

Le asezam intr-un vas yena pe care il ungem cu cele 50 gr unt

Smantana o amestecam cu usturoiul sare piper si o turnam peste pastaile invelite

Dam totul la cuptor pt 15 min

Iese ceva delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

estera12 1

16.12.2013, 11:51

Ce sunt alea pastai?

Cris2711 1

16.12.2013, 11:53

Estera este vorba de fasole verde(fiarta),se invelesc in bacon ,sunt foarte bune

danielaR 1

16.12.2013, 22:01

merci cris ca ai raspuns inlocul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si smantana