Pastai cu rosii la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 9215 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 2 cepe
  • 300 g sos de rosii(eu am pus rosii pregatite pentru iarna)
  • cateva rosii cherry
  • 10 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cateva bucatele de kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu rosii la cuptor:

1. Fasolea se rupe bucati.Intr-o cratita se pune apa cu sare si in momentul in care clocoteste se pune fasolea,se acopera cu un capac,se stige focul si se lasa cateva minute sa se inmoaie.

2. Ceapa se toaca marunt si se pune in tava,apoi fasolea care se sareaza si se pipereaza si ultmul strat este cel de rosiile si sosul de rosii.Se pun 2-3 pahare de apa,cat sa acopere fasolea.Se da la cuptor pana se inmoaie bine si scade sosul.Spre final se adauga usturoiul pisat.


3. Se serveste cu mamaliguta si kaizer rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”