Pastai cu muschi de porc

de Bucataras Monica in Porc, 2 Apr 2016 | 2429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • muschi de porc
  • 1 kg pastai
  • un morcov
  • un cartof
  • 2 cepe
  • sare
  • 200 ml suc de rosii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu muschi de porc:

Pasul1; Spalam si portionam carnea,asezam bucatile intr-un vas si lasam la fiert cu un pahar de apa, acoperim cu un capac.

Pasul2;Intre timp curatam legumele (ceapa,morcovul,cartoful),le taiem cubulete si le adaugam peste carne.

Pasul3:Pastaile le spalam,le taiem bucatele mai mari si le adaugam peste legume si carne.

Pasul4; Cand legumele si carnea sunt fierte,adaugam sucul de rosii si potrivim de sare. Se mai lasa cam 10 minute pe foc apoi poate fi servita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai