Pasta de zahar

de Dea_Dea in Torturi, 27 Mar 2013 | 9540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 5 gr gelatina
  • 2 linguri de miere
  • 50 gr ulei de palmier
  • 50 gr amidon
  • 500-600 gr zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de zahar:

Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu microunde) impreuna cu mierea,  apoi adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.

Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf, amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.

Se pune in folie alimentara si se da la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.03.2013, 17:27

trebuie sa ai rabdare......

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:38

Buni am o rabdare de fier!!
Luana multumesc!!

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]