Pasta de ton pentru tartine

de aziz in Ton, 17 Dec 2010 | 6787 vizualizari

 

delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • o cutie ton
  • jumatate ceapa uscata
  • o lingura pasta de tomate
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • putin busuioc uscat sau verde (eu nu am pus acum)
  • 1 lamiie
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton pentru tartine:

se taie marunt si se caleste ceapa;se adauga lingura de pasta de tomate si usturoiul se adauga putina apa cit sa se dezlege pasta de tomate asta insemnind cam 2 linguri.punem intr-un castron ceapa cu pasta de tomate si cutia de ton scursa in prealabil de apa sau ulei.se adauga margarina (se poate folosi unt) la temperatura camerei.se amestecapina devine crema adaugam sarea,piperul,oregano,busuioc si ceapa verde taiata maruntel si desigur zeama de la lamiie.se prajesc feliile de piine se pune crema de ton si se maminca repede ,repede:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton pentru tartine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:45

excelenta

aziz 1

20.12.2010, 16:28

multumesc de aprecieri dragii mei bucatarei!

Mitinita 1

22.12.2010, 22:08

o incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu ton şi roşii