Pasta de ton cu maioneza si gris

de Ina in Ton, 14 Iul 2010 | 19103 vizualizari

COMENTARII (42)

Corinuta 1

15.07.2010, 14:23

Ce tari sunt formele! Eu vreau una din fiecare, te rog!

ana 1

15.07.2010, 17:19

Inia mi-a lasat apa'n gura ,imi place tonul foarte mult

Ina 1

15.07.2010, 18:23

si a mea, vanilla! Daca o faci cu gris, explica-le tu la fete ca e foarte buna asa

Ina 1

15.07.2010, 18:23

Corina, cu placere

Ina 1

15.07.2010, 18:24

ana, inchide gura Azi am papat pizza cu ton si somon afumat un deliciu

ela 1

16.07.2010, 21:31

mie,mie....mi-ai oprit?

Ina 1

16.07.2010, 21:57

a treia zi dupa Scripturi....

Ina 1

16.07.2010, 21:57

Ela, facem la nevoie, daca poftesti?

Ina 1

16.07.2010, 21:58

patesti ca ala cu melcul, din bancul lui Catalin

nadina73 1

17.07.2010, 01:37

imi place cum suna o trec la favo si 5 furcu

Ina 1

17.07.2010, 17:23

o sa-ti placa si gustul, Nadina!

nadina73 1

17.07.2010, 17:47

Ina 1

17.07.2010, 18:46

onuta 1

18.07.2010, 22:20

o idee excelenta ina pentru o salata rapida si gustoasa.

Ina 1

19.07.2010, 08:02

o sa-ti placa, Onuta

yafa 1

28.07.2010, 23:24

Am pus 5 furci si maine o incerc!

Ina 1

30.07.2010, 22:43

Astept verdictul, yafa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor