Pasta de ton

de Criss in Ton, 7 Ian 2011 | 15830 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

07.01.2011, 12:18

poti sa ma servesti cu o portie...............arata tare bine.............

Ina 1

07.01.2011, 12:19

buna rau! eu o fac cu gris

MIUTA 1

07.01.2011, 12:21

Criss 1

07.01.2011, 12:23

medi, cu mare drag. Daca mai ramane, ca Alex mananca non stop.

Criss 1

07.01.2011, 12:23

Ina, cum cu gris? Eu stiam de salata de icre cu gris.

Criss 1

07.01.2011, 12:23

Miuta,

LUK 1

07.01.2011, 12:51

asta isi gateste si sotul din cand in cand ca i place mult..dar fara ceapa

Criss 1

07.01.2011, 12:56

Eu mai pun si ceapa ca ii place lui Alex asa.

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 13:25

mmm, imi place mult

nadina73 1

07.01.2011, 13:40

chiar demult nu a mai facut imi place tare mult

tanyapatap 1

07.01.2011, 13:50

adriana_bobu 1

07.01.2011, 13:58

bunn..

RuxyRux 1

07.01.2011, 14:14

Super idee...aveam senzatia ca sunt icre...buuuun de tot

Crista_Luca 1

07.01.2011, 14:16

super ideea ..cred ca am sa facsi eu azi!

Criss 1

07.01.2011, 14:16

Multumesc dragele mele.

marcela1979 1

08.01.2011, 15:40

foarte bun

Criss 1

10.01.2011, 11:14

Multumesc Carla.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton si porumb dulce