Pasta de slanina

de LUK in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2011 | 9616 vizualizari

 

Daca tot se apropie perioada in care se mananca mai mult ca oricand "de-ale porcului" va propun acest aperitiv care e pe placul sotului meu..(pentru mine care am avut hepatita e cam..greu)

 

INGREDIENTE

  • 300-400gr slanina afumata
  • o ceapa rosie mare
  • o jumatate lingurita boia de ardei dulce
  • sare,dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de slanina:

Curatati slanina de pe soric.Curatati si ceapa.Dati slanina si ceapa prin masina de tocat carne.Puneti o apoi intr-un bol,condimentati cu sare si boia,amestecati bine si serviti cu..masura si un pahar de tuica(sa topeasca grasimea..)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de slanina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

LUK 1

05.12.2011, 19:06

Multumesc Gabytza

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 16:32

Mi-ai facut o pofta!!! Maine cumpar slanina si ma pun pe treaba si pe mancat pe saturate La favorite cu ea!

BogdanC 1

09.12.2019, 13:08

Merge mai bine pasat si cu 3-4 catei usturoi

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pide -placinta cu carne