Pasta de masline

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr masline sarate
  • doua felii paine alba
  • o conserva ton  bucati in ulei vegetal
  • 2 catei usturoi
  • o lingura unt
  • 50 ml lapte
  • 1/2 lingurita oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii (eu am cumparat fara samburi), impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute. Adaugam painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul felioare si untul. Pasam bine pana obtinem o pasta tartinabila. Servim pe paine prajita sau proaspata, alaturi de un ceai fierbinte de tei cu multa lamaie. Pofta buna!

nota: in post, cand e dezlegare la peste, renuntam la lapte si unt, inlocuindu-le cu apa respectiv ulei de masline , doua linguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci