Pasta de fasole pastai

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 27 Iul 2013 | 3925 vizualizari

 

by Mimmi

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai
  • 3 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele.Se pun la fiert in ap cu sare.

Cand s-au fiert se scurg bine de apa.Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam bine pastaile,maioneza,mararul si sarea. ( Daca nu avei robot atunci dati pastaile prin masina de tocat).

Se serveste rece pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

27.07.2013, 22:43

super

simona72 1

28.07.2013, 07:57

Am mai mancat asa cu maioneza si stiu ca sunt bune, doar ca nu erau date la robot. Frumoasa prezentarea!!

alilianaa 1

28.07.2013, 08:52

sincer,nu am mancat pana acum, dar nu-i timpul trecut...arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pireu de spanac