Pasta de branza cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 4495 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit , dar se poate servi la micul dejun foarte bine . Sanatos si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • 50 gr somon afumat
  • sare
  • 1 linguri boia
  • o ceapa mica
  • 3 linguri smantana dulce
  • 150 gr seminte( floarea soarelui, susan, nuca, mac ) sau verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu somon:

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica .

Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina . Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia . Boiaua ii va da culoare .

Somunul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri .

Amestecam bine .

O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte .

Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou .

Procedam la fel pana terminam toata compozitia .

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosii orice fel de seminte doriti , sau se pot combina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

anca_rm 1

27.02.2014, 14:03

Bunica

anca_rm 1

27.02.2014, 14:04

Laura nu stiu, eu fac de cate ori ma loveste cate un dor de ceva

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 17:29

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza