Pasta cu dovleac si bacon

de Alina26 in Fusilli, 28 Noi 2013 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fusili(sau orice alta pasta scurta)
  • 200g bacon cubulete
  • 300g dovleac
  • 1 catel de usturoi
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta cu dovleac si bacon:

1.Intr-o oala am pus apa  la fiert cu sare.Cand apa a inceput sa fiarba am pus pasta si am fiert-o dupa instrunctiunile de pe ambalaj.Apoi le-am pus la scurs.

2.Intr-o tigaie am incins uleiul cu catelu de usturoi (pe care l-am scos).Am prajit bine baconul.Am curatat dovleacul,l-am taiat cubulete si le-am pus in tigaie,am adaugat si putina apa de la pasta,am pus capac si am lasat circa 5 min pana s-a inmuiat dovleacul.

3.Jumatate din compozitia obtinuta am dat-o prin blander,pana s-a facut o crema.Apoi am pus pasta in tigaie si crema obtinuta,am potrivit de sare si piper,si am mestecat bine.

Serviti cald cu parmezan ras.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu dovleac si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ou si bacon