Tocmai azi am pus o reteta la categoria Dulciuri-Prajituri, cum sunt nou pe aici, nu stiu cum dai de ea si pe unde apare dupa ce eu am scris-o la "Pagina Mea", la retete.
Cu oualele am dorit sa spun ca in loc de un ou intreg, se pun doua Albusuri deci Albusurile de la doua oua ca sa echivaleze cumva cu un ou intreg ca gramaj.
Pasca aia e super, insa eu ma tem de Smantana aia , chiar as fi tentat sa incerc reteta asta, evident ca ai pus Smantana ca sa fie mai cremoasa Pasca, sa nu fie dura, tot de aia ai pus si branza de vaci grasa si nu degresata.
Dar sa stii ca o sa inchid ochii odata...si am sao fac exact asa, doar ca nici eu nu pun Stafide ca nu ma omor dupa ele, pun doar Albusuri fara Galbenusuri, iar...in loc de zahar am sa pun Steviozida, indulcitor natural spre deosebire de Aspartam si altele care-s chimice si cancerigene.
Steviozida e declarata naturala si fara nici un fel de risc, nu are calorii, nu ingrasa, insa sa vad.