Pasca fara aluat

de Micutza Luana in Prajituri, 25 Apr 2014 | 6472 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-reteta-video-43965.html by Jamila

 

INGREDIENTE

  • 700 gr branza de vaci
  • 6 oua
  • 400 gr smantana
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 4 lg gris
  • 4 lg faina
  • 200 gr stafide
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un bol punem  ouale si zaharul si mixam bine.

Apoi adaugam untul si branza si omogenizam bine.

Treptat adaugam grisul si faina si la sfarsit smantana si stafidele .(inmuiate in prealabil in putina apa si esenta de rom 30 sec. la microunde) .

Compozitia o punem  intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 50 min. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat (Reteta Video)