Pasca fara aluat

de mirela0911 in Prajituri, 13 Mai 2012 | 10788 vizualizari

 

By Laura Sava. Eu am injumatatit cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg rase faina
  • 1 varf cutit sare
  • 2 lg gris
  • 80g unt topit
  • 1 lgt. praf de copt
  • 80g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Branza se mixeaza bine cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt si sarea, apoi grisul si stafidele. Albusurile se incorporeaza in amestecul de branza, amestecand usor in doua transe.

Intr-o tava cu diametrul de 26 cm si tapetata cu hartie de copt si putin gris se toarna compozitia. Se da la cuptor la foc mediu pentru cca 70 minute. Dupa ce s-a copt (testul cu scobitoarea) se scoate si se lasa la racit in forma. Se transfera pe un platou si se poate pudra cu zahar. Este delicioasa, a avut mare succes!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:12

Buna tare pasca!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:24

buna si gustoasa...mai ai???????????

mirela0911 1

16.05.2012, 14:30

A fost tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat cu branza de vaci