Parmentier de rata

de Catalina L in Rata, 26 Sep 2015 | 5661 vizualizari

COMENTARII (11)

CameliaR 1

26.09.2015, 22:02

Arata delicios

MotanLaOale 1

26.09.2015, 22:05

Ina 1

26.09.2015, 22:05

waw, ce introduceri faci!
Cred ca n-am mancat rata de 15 ani

diaconta 1

26.09.2015, 22:07

Ce bun

Catalina L 1

26.09.2015, 22:25

multumesc la toti

mihaelar63 1

26.09.2015, 23:00

Documentata si interesanta prezentare . I-am facut instructajul si sotului care cu siguranta ar fi fericit daca ar servi din preparatul tau

simona72 1

27.09.2015, 09:14

Imi place maxim carnea de rata! Cu grasimea e mai greu de procurat, la noi, pt a face confit.

Gherca Daniela 1

27.09.2015, 09:57

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:13

mirela0911 1

27.09.2015, 14:21

Gicuta 1

28.09.2015, 13:50

Ce mancare buna!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Raţă cu varză murată