Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

de aziz in Pui, 9 Dec 2010 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2buc piept de pasare dezosat
  • 5 felii piine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi dupa gust
  • sare piper
  • curry
  • o lingura praf de supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari:

se da prin masina de tocat carnea si piinea ,pisam usturoiul si-l amestecam cu carnea .tocam patrunejelul si il punem in compozitie se adauga ouale si restul condimentelor.piinea o puteti umezi putin.din aceasta pasta formam bilute pe care le prajim in ulei incins.se scot pe servetele absorbante .eu le-am asortat cu sosul de gogosari (http://www.bucataras.ro/retete/14649/sos-de-gogosari-colorati.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

marieta 1

09.12.2010, 23:39

sunt bune si arata bine!!!

MotanLaOale 1

10.12.2010, 08:31

bune bunutze

aziz 1

10.12.2010, 10:19

multumesc de aprecieri dragele mele!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos Gorgonzola