Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

de aziz in Pui, 9 Dec 2010 | 6898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2buc piept de pasare dezosat
  • 5 felii piine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi dupa gust
  • sare piper
  • curry
  • o lingura praf de supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari:

se da prin masina de tocat carnea si piinea ,pisam usturoiul si-l amestecam cu carnea .tocam patrunejelul si il punem in compozitie se adauga ouale si restul condimentelor.piinea o puteti umezi putin.din aceasta pasta formam bilute pe care le prajim in ulei incins.se scot pe servetele absorbante .eu le-am asortat cu sosul de gogosari (http://www.bucataras.ro/retete/14649/sos-de-gogosari-colorati.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci