Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman

de Constelatialeu in Porc, 15 Apr 2020 | 11625 vizualizari

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

15.04.2020, 19:39

Prima

Rocsi 1

15.04.2020, 19:40

Asa se fac la noi in Moldova parjoalele sau cel putin se faceau acum ani! Sunt grozave, pot confirma asta!

MotanLaOale 1

15.04.2020, 20:12

bune bune

katty 1

15.04.2020, 21:04

Minunate!

Adi 1

15.04.2020, 21:16

Bune!

laura_n 1

15.04.2020, 21:33

Cred ca sunt gustoase!

Ina 1

15.04.2020, 21:35

ce pofta am

madi_marin 1

15.04.2020, 21:54

Minunate! Si autorul de exceptie

Vioo78 1

16.04.2020, 07:51

Castiga bani completand sondaje online care valoreaza între 0,10€ si 2,5€ iar la inregistrare primesti un bonus.
Inscrie-te aici https://bit.ly/34y4FQy

Rahela Velicu 1

16.04.2020, 11:00

RuxyRux 1

16.04.2020, 21:28

Wow ce bunatate Cleme!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne la cuptor