Parjoale din cartofi si cascaval

de InLumeaMea in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2012 | 11985 vizualizari

 

Ceva simplu si bun... :D Am preferat sa pun doar poza de final pentru ca sunt o catastrofa in bucatarie si era prea dezordine in timpul "macelului" :))

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 300g kaiser (sau sunca afumata)
  • sare, piper (dupa gust)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din cartofi si cascaval:

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert, iar cand sunt gata ii scurgem de apa si ii lasam la racit.

Intr-un castron punem cascavalul ras, ouale, kaiser-ul taiat cubulete mici, sarea, piperul, iar la final punem cartofii dati prin razatoare (dupa ce s-au racit bine). Amestecam totul cu o lingura (sau cu mana). Se imparte pasta obtinuta, iar pe masa presarata cu faina se da forma dorita. Incingem uleiul in tigaie si prajim parjoalele pe ambele parti pana se rumenesc.

Le servim cu paine sau le putem folosi pe post de garnitura. Dar pentru a fi folosite pe post de garnitura le puteti da o alta forma fata de cea data de mine.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval DeSenvis pane