Pariziene cu capsuni si cocos

de papabundetot in Prajituri, 16 Feb 2014 | 3812 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

16.02.2014, 18:32

ce misto

mena29 1

16.02.2014, 18:34

Ce bune!

GeorgiaA 1

16.02.2014, 18:35

super faine

T I M E A 1

16.02.2014, 18:39

frumusele

Merisor 1

16.02.2014, 18:41

Bune!

Bya Ralu 1

16.02.2014, 18:52

ce bune sunt

Florentina_Cristina 1

16.02.2014, 18:59

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:20

babi5 1

16.02.2014, 19:21

Micutza Luana 1

16.02.2014, 19:34

delicioase

Rocsi 1

16.02.2014, 19:38

Asa ceva nu refuz niciodata

papabundetot 1

16.02.2014, 20:15

MIUTA 1

16.02.2014, 21:47

Geanina87 1

16.02.2014, 22:02

Miha 1

16.02.2014, 22:07

Dana, sa treci si capsunile la ingrediente

papabundetot 1

17.02.2014, 08:41

Multumesc Miha...uitasem

laura_n 1

18.02.2014, 17:35

cred ca sunt foarte aromate!

anca_rm 1

19.02.2014, 08:39

mmmm, ce bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu gem