Parfait de zmeura cu alune

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 28 Iul 2011 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g zmeura
  • 300 g iaurt
  • 350 ml frisca
  • 150 g zahar
  • 50 ml lapte
  • Alune
  • Coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de zmeura cu alune:

Intr-un blender se pune zmeura si se paseaza, apoi se adauga iaurtul si laptele si se continuua amestecarea. Amestecul obtinut se trece printr-o sita deasa pentru a inlatura semintele. In amestecul de zmeura cu iaurt se pune zaharul si se amesteca cu un tel pana se topeste.

Frisca se bate spuma  tare si se adauga treptat amestecul anterior. Spuma obtinuta se pune intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Alunele si afinele (puteti pune si zmeura) se pun si ele dupa ce puneti jumatate din spuma.

Tava se introduce in congelatos pentru 3-4 ore. Dupa acest timp se poate servii. Se decoreaza cu fructe proaspete sau congelate si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de zmeura cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu cu zmeura