Paprikas de pui cu smantana

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 6190 vizualizari

 

o reteta foarte buna cu mamaliguta eu am taiat-o cubulete

 

INGREDIENTE

  • carnita de pui(pulpe,aripi ,pipote,ficatei,piept)
  • 1 -2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 200 g smantana
  • ulei de maline 3 linguri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui cu smantana:

Se curata ceapa si se toaca marunt ,apoi se caleste in putin ulei dupa care se pune boiaua de ardei dulce,sare si bucatile de carne si pipotele(eu am pus si 2 pipote care le-am fiert inainte putin cu apa cu sare) si 1 canita de apa si ardeiul rosu taiat pestisor, se lasa sa fierba la foc mic ,intre timp se mai completeaza cu cate putina apa

Cand carnea e fiarta se pune ficatelul mai la sfarsit si am facut faina cu smantana le-am amestecat bine iar apoi le-am pus peste carnita am lasat sa dea 2-3 clocote apoi am pus patrunjelu verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

asa e carla multumesc mult

nadina73 1

23.04.2010, 15:46

scuze a picat curentu si sa inchis

nadina73 1

23.04.2010, 15:47

silvioata te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti