Papricas de pui cu galuste

de Sidy in Pui, 5 Aug 2010 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pui transat
  • 2 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • ceapa
  • ardei gras( sau pasta)
  • patrunjel verde
  • smantana ( optional)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.

Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.

Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.

Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

mena29 1

05.08.2010, 16:28

vreau si eu sa pap

Corinuta 1

05.08.2010, 17:13

Foarte bun!

nadina73 1

06.08.2010, 12:53

asta e retata din ardeal

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si piept de pui