Papricas de pui

de Lau in Pui, 19 Apr 2011 | 4790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura boia de ardei
  • o cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 100 ml apa
  • sare
  • un strop de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Carnea se pune la prajit in ulei,adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand. Cand este facuta se scoate pe un platou, iar in uleiul de la carne  se pune ceapa tocata marunt, se adauga sucul de la rosii,(se pun la stors rosiile) si boiaua de ardei. Se mai pune apa si se adauga carnea. Dupa ce am adaugat carnea o lasam sa fiarba acoperita cateva minute, potrivim de sare si piper. Daca nu este destul de groasa se adauga o lingura de faina, adaugam si rosiile taiate fasii, sa fiarba langa carne.

Facem galustele. Batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa. Trebuie sa obtinem un aluat moale. Punem apa si sare intr-o oala si cand fierbe adaugam cu lingura uda galustele, daca nu se ridica deasupra adaugam apa in aluat. Se lasa sa fiarba 5 min dupa care le scoatem si le adaugam in sos si se mai lasa 10 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

elena1988 1

21.04.2011, 10:08

gaby_gabytza 1

23.04.2011, 18:48

mancarea a fost foarte gustoasa.si are si un aspect foarte placut caci nepotilor mei lea placut fffff mult caci pt ei asta a contat mai mult .tineo tot asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume in vas roman