Papricaş cu găluşte de făină

de alice_ciobanu in Porc, 27 Iun 2011 | 5845 vizualizari

COMENTARII (13)

deyutzky 1

27.06.2011, 11:37

Miha 1

27.06.2011, 11:42

Mniam...mniam...

RuxyRux 1

27.06.2011, 11:48

Jos palaria eu papricasul il fac numai din carne de pasare...dar cred ca e grozav si asa

MotanLaOale 1

27.06.2011, 12:00

fara usturoi este bun bun

alice_ciobanu 1

27.06.2011, 12:33

multumesc fetelor....
poate incerc si cu pasare...desi..pt mine...porcul e cea mai buna pasare, leguma...ce-o fi...

DIANA B 1

27.06.2011, 12:42

cand dai replay , vin si io

Rocsi 1

27.06.2011, 13:03

ce papricas bunnnnn

LUK 1

27.06.2011, 18:25

tare bun

adry88 1

28.06.2011, 15:36

bun de tot

ionela2682 1

29.06.2011, 16:44

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:38

Lau 1

02.07.2011, 22:27

buna

Bya Ralu 1

30.06.2013, 18:29

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc