Papricas cu fasonari de pui

de Micutza Luana in Pui, 9 Ian 2014 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fasonari de pui
  • o ceapa mica
  • un ardei
  • o lingura de bulion
  • o cana de apa
  • sare piper
  • vegeta
  • pentru galusti
  • un castronel mic cu pireu
  • un galbenus de ou
  • o lingura de faina
  • sare piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu fasonari de pui:

Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute .

Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa .

Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute .

Intre timp facem galustile .

Peste pireu adaugam faina galbenusul, sarea, piperul, faina, mararul si amestecam pana obtinem o compozitie destul de solida dar lipicioasa .

Cu ajutorul lingurii luam cate putin din compozitie formand galuste si le punem la prajit , pana prind o culoare usor aurie .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu fasonari de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Micutza Luana 1

09.01.2014, 22:21

da astea is altfel is mult mai bune, mie cel putin imi plac mai mult

diaconta 1

10.01.2014, 09:08

Buuun

Micutza Luana 1

10.01.2014, 20:30

dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu rosii cherry si spanac