Incepem cu prepararea pappardellelor.Pentru acestea avem nevoie de 2 oua ,200 gr faina si sare .Amestecam bine ingredientele,apoi le trecem prin masina de paste (daca avem ,daca nu folosim sucitorul )Dupa ce am subtiat aluatul cat am dorit taiem fasii late de aproximativ 1-1,5 cm pe care le lasam putin la uscat ,apoi le fierbem in apa clocotind cu sare timp de 3-4 minute.Intre timp tocam ceapa si usturoiul fin .Punem ceapa la calit in uleiul incins ,lasam sa se inmoaie ,apoi adaugam usturoiul.Lasam cateva secunde ,apoi punem ficateii spalati ,taiati in bucati mai mici si scursi.Amestecam bine pana se prajesc usor pe toate partile ,apoi stingem cu vinul caldut.Punem sare ,piper ,salvia si patrunjelul tocat fin si lasam sa fiarba pana sosul scade la jumatate.Oprim focul si amestecam cu pastele fierte si scurse.