Papanasi cu smantana si gem de capsuni

de angyb in Prajituri, 17 Apr 2013 | 4243 vizualizari

 

Cum salivez de luni de zile la papanasi fetelor acum ca am fost acasa mi-am adus niste branza de vaci si ieri mi-am facut aceasta pofta !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g de gris
  • 200g faina alba
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita de praf de copt
  • un varf de sare
  • ulei pt.prajit
  • smantana si gem de capsuni pt.servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si gem de capsuni:

Amestecam branza cu sarea ,ouale zaharul si praful de copt si coaja de lamaie.

Adaugam grisul si faina alba .

Din aluatul obtinut formam bilute si le aplatizam putin si facem o gaura in mijloc .Facem si bile mai mici de pus deasupra.

Prajim papanasii in ulei incins .dupa care ii scoatem pe hartie absorbanta.

Decoram cu smantana si gem de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor