Panna Cotta cu ciocolata si rom

de madi_marin in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 8709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 pliculet gelatina Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu ciocolata si rom:

Se pun la foc mic laptele, frisca lichida, ciocolata rupta in bucatele si zaharul. Se amesteca continuu pana ce ciocolata s+a dizolvat complet.

Gelatina se pune la hidratat in 50 ml apa pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana devine lichida. Se toarna in compozitia pregatita anterior impreuna cu esenta de rom. Se amesteca bine, apoi se toarna in formele dorite.

Se lasa la rece pana a doua zi cand se poate servi ca atare, cu frisca, cu sos de ciocolata etc.

TIPS-URI

1

Se poate adauga in compozitie un pliculet de nes si gustul va fi mai intens.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu ciocolata si rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello