Panettone umplut cu inghetata

de mihaelar63 in Jamie Oliver, 4 Ian 2015 | 4914 vizualizari

 

Traditional in aceasta perioada primim in dar panettone .Mereu imi placea sa-l umplu cu ceva crema nu simplu . Anul acesta am fost scoasa din incurcatura de Jamie Oliver cu aceasta idee simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 1.5 l inghetata [ cu vanilie si cherry ]
  • 200 gr stafide sultanine
  • 100 ml rom
  • 1 tub frisca [ pe baza de lapte ]
  • cirese confiate
  • fulgi migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone umplut cu inghetata:

  1. Se tapeteaza o forma de tort cu folie alimentara si cu felii de panettone .
  2. Se stropeste blatul cu rom .
  3. Se umple cu inghetata preferata amestecata cu fructe confiate .
  4. Se pune la sfarsit ,, capac'' cu o felie de panettone .
  5. Se pune la congelator pana in momentul servirii .
  6. Decorati cu frisca , fructe confiate si fulgi de migdale .

TIPS-URI

1

Jamie Oliver spune ca acest desert poate fi preparat si cu doua saptamani inainte de servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone umplut cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Panettone de casa