Panettone umplut cu inghetata

de mihaelar63 in Jamie Oliver, 4 Ian 2015 | 4785 vizualizari

 

Traditional in aceasta perioada primim in dar panettone .Mereu imi placea sa-l umplu cu ceva crema nu simplu . Anul acesta am fost scoasa din incurcatura de Jamie Oliver cu aceasta idee simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 1.5 l inghetata [ cu vanilie si cherry ]
  • 200 gr stafide sultanine
  • 100 ml rom
  • 1 tub frisca [ pe baza de lapte ]
  • cirese confiate
  • fulgi migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone umplut cu inghetata:

  1. Se tapeteaza o forma de tort cu folie alimentara si cu felii de panettone .
  2. Se stropeste blatul cu rom .
  3. Se umple cu inghetata preferata amestecata cu fructe confiate .
  4. Se pune la sfarsit ,, capac'' cu o felie de panettone .
  5. Se pune la congelator pana in momentul servirii .
  6. Decorati cu frisca , fructe confiate si fulgi de migdale .

TIPS-URI

1

Jamie Oliver spune ca acest desert poate fi preparat si cu doua saptamani inainte de servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone umplut cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Panettone de casa