Pandispan cu visine

de trifadalia in Dulciuri, 18 Iun 2018 | 4356 vizualizari

 

Daca tot este sezonul acestor minunate fructe atunci sa fie desertul cu visine in voga si la Bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 10 linguri de faina
  • 2 plicuri de zahar vaniliat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • 1 kg de visine
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se spala visinele, se scot samburii si se lasa sa se scurga.

Se bat bine spuma albusurile de la oua, se adauga zaharul apoi se bat in continuare pana spuma se intareste. Peste ele se adauga treptat cate un galbenus de ou, zaharul vaniliat, praful de sare si coaja razuita de la lamaie.

Se adauga jumatate din faina amestecand usor de jos in sus, uleiul si cealalta jumatate de faina.

Se tapeteaza tava cu ulei si faina sau cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava iar visinele care s-au scurs se pun bucata cu bucata in pandispan, apoi tava se da la cuptor pentru 25 minute la 180 de grade.

 

TIPS-URI

1

Se incepe cu desfacutul visinelor de samburi si se lasa la scurs. Deabia dupa aceea se trece la pregatirea pandispanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Pani Walewska