Pandispan cu visine

de robert_b in Prajituri, 20 Iul 2015 | 2873 vizualizari

 

Pufos si gustos! Sa faceti si voi ,ca nu e greu deloc! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. visine(fara samburi)
  • 6 oua;
  • 6 linguri faina;
  • 6 linguri zahar;
  • coaja de la o lamaie;
  • un praf de sare
  • Pentru decor:
  • zahar pudra.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

 

Incepem prin a scoate samburii visinelor si lasam visinele de o parte. Separam ouale si punem galbenusul intr-un bol, iar albusul intr-un alt bol. Peste albus adaugam zaharul si batem pana obtinem o spuma tare sau pana cand raman moturii pe palete mixerului. Galbenusurile le frecam cu un praf de sare pentru a le intensifica culoarea. Adaugam peste albusurile batute cu zaharul galbenusurile si mai mixam putin, cat sa le incorparam. Cu o spatula incorporam in spuma faina si coaja de lamaie. Tapetam o tava cu foaie de copt sau cu ulei si faina si turnam compozitia. Deasupra asezam visinele (daca vreti le puteti da prin putina faina, eu nu am procedat asa). Coacem pandispanul circa 25-35 de minute la foc mic spre mediu. Nu deschideti cuptorul in primele 15 minute! Dupa ce s-a racit portionam si pudram cu zahar.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte fructe de sezon sau congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură rapidă cu dulceaţă de căpşuni/ vişine