Pandispan cu visine

de adry88 in Prajituri, 9 Mai 2013 | 7456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,

Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc,adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura,adaugam faina  treptat(amestecata cu praful de copt)omogenizam bine cu miscari de jos in sus,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,si visinele scurse de zeama si fara samburi,

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

TIPS-URI

1

cana este de 200 g

2

eu am pus 1/2 din compozitie dupa care am adaugat visine si restul de compozitie,deasupra iara visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine