Pandispan cu visine

de adry88 in Prajituri, 9 Mai 2013 | 7836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,

Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc,adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura,adaugam faina  treptat(amestecata cu praful de copt)omogenizam bine cu miscari de jos in sus,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,si visinele scurse de zeama si fara samburi,

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

TIPS-URI

1

cana este de 200 g

2

eu am pus 1/2 din compozitie dupa care am adaugat visine si restul de compozitie,deasupra iara visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Merisor 1

09.05.2013, 16:43

daca e cu visine inseamna ca e super!

gaby_gabytza 1

09.05.2013, 17:18

buuuun tare

adry88 1

09.05.2013, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine