Pandispan cu mure

de Bya Ralu in Prajituri, 27 Aug 2014 | 8426 vizualizari

 

O alta reteta de-a gabutzului excelent :))http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-afine-48530.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 150 g mure congelate
  • 3linguri ulei
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta vanilie si portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mure:

Murele se lasa sa se decongeleze dupa care se pun putin la strecurat.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se mixeaza pana devin spuma ,adaugandu-se treptat zaharul.

Galbenusurile se adauga peste compozitia de albusuri,se adauga treptat faina,uleiul si murele,se amesteca usor cu o lingura.

Se unge o tava cu ulei,se pune compozitia de mai sus.

Se da la cuptorul preincalzit cam 30-40 min,se verifica cu scobitoarea daca este gata.

Se scoate din cuptor deasupra se pot pune bucati mici de ciocolata alba.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de caise si crema de mascarpone