Rapid,delicios si gustos.
Capsunile si prunele se spala bine si le taiem felii. Se tin intr-un bol cu zahar. Portocala o curatam de coaja si o taiem felii.
Preparam pandispanul: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa calda, adaugam zaharul treptat si se bate bine astfel incat daca intoarcem bolul, albusul sa nu cada.
Se mixeaza si galbenusurile cu 10 ml apa calda, se adauga peste albusuri.
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, se amesteca cu albusurile si galbenusurile. Se amesteca usor , compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun felii de capsuni,portocale si prune.
Cuptorul il incalzim la 200 de grade si lasam 20-30 minute.Facem testul cu scobitoarea.
Dupa coacere se lasa sa se raceasca,se orneaza cu frisca si se portioneaza
Pofta buna.