Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale

de divainbucatarie in Prajituri, 22 Iul 2011 | 5591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 300 g zahar,
  • 300 g faina,
  • 150 ml ulei,
  • 1 plic praf de copt stins cu 1 lingura suc lamaie,
  • 1/2 lingurita esenta de migdale,
  • 8-10 caise,
  • 50 g ciocolata alba,
  • 50 g fulgi migdale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Incorporam galbenusurile amestecand usor cu un tel. Adaugam pe rand uleiul, esenta de migdale, praful de copt si faina, pe care le amestecam cu telul pana se omogenizeza compozitia.

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem peste acesta jumatati sau sferturi de caise, peste care presaram ciocolata alba taiata foarte subtire, apoi fulgi de migdale.

Avem grija sa le lipim de aluat apasand usor cu un cutit.
Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 40 minute. Dupa 20 minute il vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde ciocolata si fulgii de migdale.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]