Pentru ca urmeaza Sf Marie si am in familie doua persoane care poarta acest nume , aseara am facut un pandispan pe care il voi umple abia in aceasta seara . Aceasta este reteta pe care o stiu de la mama, si cu care nu am dat gres pana acum . L-am facut intr-o tava dreptunghiulara mare.
Pentru acest Pandispan cu cacao - Reteta de baza, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, faina, cacao.
Cum se prepara Pandispan cu cacao - Reteta de baza
Pornim cuptorul la 180 grade C si pregatim tava .
Separam albusul de galbenus. Albusurille le batem spuma tare cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile, le incorporam bine, mai punem coaja rasa de lamaie si daca doriti esente si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Amestecam prin rasturnare astfel incat sa nu spargem bulele de aer din albus .
Punem in tava si dam la cuptor. Dupa 20 minute eu recomand testul cu scobitoarea sa vedeti daca este copt .
Se poate umple cu crema preferata .
Poti pregati reteta de Tort cu ciocolata si mascarpone, delicios si ciocolatos sau poti pregati reteta de Amandine, absolut divine.
Iti recomandam si reteta de Prajitura cu crema de cafea.