Pancove de post cu dulceata de capsuni

de MonaMimi in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 9101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • putina sare
  • putin zahar sau 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (eu las aluatul putin mai moale )
  • putin ulei
  • coja de lamaie
  • dulceata de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove de post cu dulceata de capsuni:

 Intr-un vas punem drojdia, sare, zahar, coaja rasa de lamaie. Adaugam apa calduta, amestecam pana se omogeniziaza si punem faina cat cuprinde. In timp ce framantam punem si putin ulei (2 linguri), framantam circa 15-20 minute si lasam la dospit acoperit cu un prosop.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem rondele pe o parte, punem dulceata, acoperim cu alta si presam putin pe margini. Prajim in ulei incins bine, lasam la scurs pe prosoape absorbante, pudram cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove de post cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi infuriate "Reteta mamei"