Pancove de post cu dulceata de capsuni

de MonaMimi in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 9048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • putina sare
  • putin zahar sau 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (eu las aluatul putin mai moale )
  • putin ulei
  • coja de lamaie
  • dulceata de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove de post cu dulceata de capsuni:

 Intr-un vas punem drojdia, sare, zahar, coaja rasa de lamaie. Adaugam apa calduta, amestecam pana se omogeniziaza si punem faina cat cuprinde. In timp ce framantam punem si putin ulei (2 linguri), framantam circa 15-20 minute si lasam la dospit acoperit cu un prosop.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem rondele pe o parte, punem dulceata, acoperim cu alta si presam putin pe margini. Prajim in ulei incins bine, lasam la scurs pe prosoape absorbante, pudram cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove de post cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi aromate de post