Am primit un link care se intitula " Retete din doua ingrediente". Am gasit acolo tot felul de lucruri trasnite, reteta asta m-a amuzat si am incercat-o. Am fost incantata de rapiditate si pana la urma si de rezultat, in raport cu efortul minim depus.
Am presarat pe suprafata de lucru o lingura de zahar tos nu prea fin. Puteti folosi si zahar brun. am plasat apoi o foaie de aluat foietaj cam 25 /15 cm, pe care am intins-o un pic cu sucitorul, atat cat sa se lipeasca zaharul. Am presarat si pe suprafata aluatului o lingura de zahar si am rulat aluatul dinspre margine spre mijloc, din ambele capete, obtinand un sul dublu. am procedat la fel si cu celelalte foi. Le-am taiat apoi in bucatele de cam un cm grosime pe care le-am plasat pe hartiea de copt in tava cuptorului. Le-am copt cam 15 de minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Au iesit crocante si cu zaharul usor caramelizat. Mai rapid cred ca nu se poate !