Palmeritas rapide

de danakarin in Prajituri, 3 Feb 2013 | 6291 vizualizari

 

Am primit un link care se intitula " Retete din doua ingrediente". Am gasit acolo tot felul de lucruri trasnite, reteta asta m-a amuzat si am incercat-o. Am fost incantata de rapiditate si pana la urma si de rezultat, in raport cu efortul minim depus.

 

INGREDIENTE

  • 3 foi dreptunghiulare de aluat frantuzesc ( de fojetaj )congelat
  • 3-4 linguri de zahar tos mai grob
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas rapide:

Am presarat pe suprafata de lucru o lingura de zahar tos nu prea fin. Puteti folosi si zahar brun. am plasat apoi o foaie de aluat foietaj cam 25 /15 cm, pe care am intins-o un pic cu sucitorul, atat cat sa se lipeasca zaharul. Am presarat si pe suprafata aluatului o lingura de zahar si am rulat aluatul dinspre margine spre mijloc, din ambele capete, obtinand un sul dublu. am procedat la fel si cu celelalte foi. Le-am taiat apoi  in bucatele de cam un cm grosime  pe care le-am plasat pe hartiea de copt in tava cuptorului. Le-am copt cam 15 de minute  in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Au iesit crocante si cu zaharul usor caramelizat. Mai rapid cred ca nu se poate !

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:03

super!

danakarin 1

04.02.2013, 09:06

Nu merit laude, asta nu e reteta, e doar un capriciu. Dar functioneaza cand esti total in lipsa de timp!

diaconta 1

04.02.2013, 09:55

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta