Palmeritas

de sandytza in Prajituri, 11 Iun 2009 | 5577 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • ciocolata pentru topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas:

Se amesteca zaharul cu apa pana se dizolva zaharul.Se intinde foaia de foietaj si se unge cu siropul preparat.


Se ruleaza foaia de la exterior pana la mijloc din ambele parti.



Se intoarce rulada cu capul in jos si se taie cu un cutit umed bucatele cam de un cm fara a apasa prea mult.

Se pun intr-o tava cu un pic de spatiu intre ele, se ung cu un pic de sirop si se presara zahar peste ele dupa care se baga la cuptor 220 grade cam 12-15 minute pana se rumenesc un pic.





Daca doriti le puteti tavali in ciocolata topita Eu am presarat si nuca peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

elena1988 1

05.03.2011, 10:44

adry88 1

19.05.2011, 16:17

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:17

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Mamaia