Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Am amestecat apa cu drojdia si 2 linguri din cantitatea de faina si le-am lasat sa se odihneasca 10 minute pana a format la suprafata bule de aer.
Intr-un castron am pus restul de faina si sarea, apoi am turnat in mijloc amestecul de drojdie si am amestecat cu o lingura. Am pus apoi uleiul si am framantat cu mana timp de 5 minute. Am lasat castronul acoperit cu un prosop ud la loc caldut ferit de curent timp de 45 de minute, pana aluatul si-a dublat volumul.
Intre timp am pregatit ceapa pentru umplutura: am taiat-o fasii subtiri si am calit-o in ulei de masline cu sare si piper pana s-a inmuiat bine dar fara sa se rumeneasca(in jur de 15 min la foc domol).
Cand aluatul a crescut, am intins o foaie dreptunghiulara(mai mult sau mai putin) si am presurat ceapa, apoi branza rasa si maslinele taiate bucatele mici. Am rulat foaia apoi am taiat-o in 10 bucatele pe care le-am asezat intr-o tava unsa cu ulei.
Le-am dat la cuptor timp de o ora aproximativ, la 180ºC.