Pâinici umplute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 9180 vizualizari

 

Nouă ne-au plăcut foarte mult la micul dejun,cred că ar merge şi la pacheţel.

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete
  • 100 g brânza de vaci
  • Ardei kapia rosu
  • 5 felii muschi file
  • Cateva chiftelute
  • Brânza mozzarela
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici umplute:

Am crestat baghetele longitudinal,pe mijloc.

Branza de vaci am amestecat-o cu ardei taiat si am uns bagheta.

Am pus apoi feliile de muschi file,chiftelutele,rosii cherry.

Deasupra am razuit mozzarela.

Am pus baghetele la cuptor pâna s-a topit brânza.

Le-am servit calde cu salata  verde,ridichi si rosii cherry

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

10.04.2013, 14:13

Diana

Toamna07 1

11.04.2013, 11:09

Belea!

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 11:05

ce fain arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz rapid