Pentru aluat :
Pentru umplutura:
Drojdia o amestecam cu zaharul, sarea si putin lapte cald si lasam sa creasca..
Restul de lapte se pune pe foc cu untul ,si se lasa pana untul s-a topit
Intr-un bol punem faina(eu am pus initial aproximativ 400 g apoi am mai adaugat pe parcurs ) , oul ,drojdia si untul amestecat cu lapte si incepem sa amestecam mai intai cu o furculita pana se omogenizeaza totul.
Completam cu faina si ne punem mainile la treaba pana rezulta un aluat potrivit de moale dar elastic ..
Se lasa aluatul la crescut pana isi dubleaza volumul.
Intre timp facem umplutura.
Carnatul se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei.
Ceapa se curata, se taie cubulete si se pune la calit pana se inmoaie, apoi adaugam carnea tocata si lasam sa se caleasca impreuna pana carnea isi schimba culoarea.
Punem sare ,piper,coriandru, usturoi pisat(eu am avut mujdei gata facut) si se amesteca bine.
Spre final se pune si carnatul prajit si oprim focul.
Lasam deoparte pana se raceste complet.
Dupa ce s-a racit punem 3 oua si amestecam bine.Adaugam marar si patrunjel tocat marunt si umplutura e gata :)
Dupa ce a crescut aluatul se rupe bucati si se intind foi..PUnem pe fiecare foaie umplutura si rulam.Facem asa cu toate bucatile de aluat..
Eu am pus rulourile intr-o tava rotunda..Tava mea era mica si am pus doar 2 dintre ruloruri iar celalalt l-am copt aparte .
Se ung cu ou batut bine si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos..
Este foarte buna painea calda dar si dupa ce s-a racit..