Paine prajita la cuptor

de alilianaa in Piine, 26 Ian 2017 | 9474 vizualizari

 

..baza pentru crutoane, bruschete si alte placeri culinare

 

INGREDIENTE

  • 9 felii de paine toast
  • ulei de masline (cate o lingurita pentru fiecare felie)
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • putin piper
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita la cuptor:

 Tava de la aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Fiecare felie de paine se unge cu ulei de masline pe o parte, boia de ardei dulce, piper si cimbru. Se pun feliile la copt, cate 5 minute pe fiecare parte. Dupa 5 minute, se intorc feliile de paine. 

Asa cum spuneam poate fi o gustare in sine sau baza pentru alte gustari. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine sarbeasca